Egyedi fogazószerszámok
egyedi tervezésű speciális szerszámok
magyar | english | deutsch

Kapcsolat

ÉDIMODUL Szerszámgyártó és Kereskedő Kft.

2659 Érsekvadkert, Petőfi út 1.
Tel/Fax: (06 35) 340 335
E-mail: edimodulbp@t-online.hu

Lépjen velünk kapcsolatba »

Az ÉDIMODUL bemutatkozik

Az ÉDIMODUL Kft. a fogazószerszámok gyártására szakosodott vállalkozás. A gyártás alapját az a sokéves műszaki kultúra képezi, amely rendelkezésre áll szakemberekben, gyártóberendezésekben, mérőműszerekben és a vevőkkel való kapcsolatrendszerben.

Termékek

A gyártási skálánk rendkívül széles, magában foglalja a különböző fogazatok előállításához szükséges szerszámfajtákat, amelyek alkalmasak:

  • evolvens profilú metrikus normál modulú és diametral pitch alapú fogaskerekek,
  • lánckerekek, csigakerekek, bordástengelyek, fogazott szíjtárcsák, kerb fogazatok és csigakerekek gyártásához.

Ezekhez a fogazatokhoz gyártunk szabványos és egyedi konstrukciójú

  • lefejtőmarókat,
  • alakmarókat,
  • metszőkerekeket.

A szerszámok méretei, kivitele és pontossága megfelel a hazai, a DIN és más ismert szabványoknak.

Vevőkör

A fogazatok készítése gyakran előforduló művelet a gépipari gyártásban, valamint a javítások, felújítások során. Az alkatrészgyártást, a gépek javítását végzők nem mindig vannak abban a helyzetben, hogy a fogazatok előállításához szükséges összes szükséges számítást, tervezést, szerszámkészítést és legyártást el tudják végezni. Különösen érvényes ez az utóbbi időben mind gyakrabban előforduló olyan esetekben, amikor a szóban forgó alkatrészen lévő fogazat angolszász mértékegység alapján készült (pl. diametral pitch). Vevőkörünkben megtalálhatók a legigényesebb sebességváltókat gyártó autóipari cégek, valamint a mezőgazdasági gépgyártók is. Gyártjuk a különféle fogasszíjtárcsák fogazószerszámait is.

Gyártási jellemzők

A gyártásunk nagy részét a speciálszerszámok teszik ki egyedi igényekre. Főleg az autóipar igényel speciális profilokat. A szerszámok tervezéséhez CAD rendszert használunk, mely lehetővé teszi a profilok pontos meghatározását. Az alkalmazott acél általában az 5% Co tartalmú EMo5Co5 (R8), de nagy igénybevételekre gyártunk szerszámokat porkohászati gyorsacélból is. Gépparkunk a speciális gyártáshoz igazodóan neves gépgyártóktól származó hátraesztergák, optikai-, furat- és hengerköszörűk, élezőgépek és profil hátraköszörűk. Az ellenőrzés az erre a célra készült mérőgépeken folyik. Kívánságra éltartamnövelő kemény bevonattal (TiN, TiCN, TiAlN) is ellátjuk a szerszámokat.

Kapcsolatfelvétel

Ajánlatkérésre 24 órán belül adunk ajánlatot. A szállítási határidő 6-8 hét, de a katalógus szerszámokból korlátozott mennyiségű raktárkészlettel is rendelkezünk. Viszonteladó kereskedőknek árkedvezményt adunk. Keressen minket telefonon, faxon vagy e-mailen.

Magyarország ma már az EU tagja, a vámolási eljárás elmarad. A szállítás egyszerűbbé vált. Az ÉDIMODUL rendelkezik az exporthoz szükséges EU közösségi adószámmal (EU Community VAT identification number HU 11206516) és a nemzetközi IBAN bankszámlaszámmal (International Bank Account Number).